Bošnjaković: Rezultat je u drugom planu

Trener Slobode pred duel sa Veležom

Bošnjaković: Rezultat je u drugom planu

Fudbaleri Slobode će danas u Fojnici odigrati treću utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu u Premijer ligi BiH.

Nakon utakmica protiv Mladosti i Krupe, Sloboda će danas odmjeriti snage sa Veležom a tu utakmicu je najavio trener crveno-crnih Milenko Bošnjaković.

"Iskoristili smo ove pripreme za uigravanje linija tima. Svaka pripremna utakmica je u funkciji treninga, tako da je rezultat u drugom planu. Polako se kristališe ekipa, a po povratku skratit ćemo spisak igrača na neophodan broj. Zadovoljni smo odnosom igrača prema trenažnom procesu, njihovim ponašanjem i međusobnim odnosima", rekao je Bošnjaković.

Utakmica između FK Sloboda i FK Velež igra se danas u Fojnici sa početkom u 17 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
VELEZ MOSTAR
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi