(VIDEO) Emir Dindić

Trener FK Sloboda za SportSport.ba

Bošnjaković zadovoljan odrađenim, slijede završne pripreme

Midhat Šljivak

Tuzlanska Sloboda drugi dio priprema za novu sezonu Premijer lige BiH obaviće u Fojnici.

Tim sa Tušnja pretrpio je velike promjene u ljetnoj pauzi, a tim u novu sezonu ulazi sa trenerskim duom na klupi Milenkom Bošnjakovićem i Admirom Smajićem.

Bošnjaković je za SportSport.ba pred put u Fojnicu istakao zadovoljstvo odrađenim poslom u dosadašnjem dijelu priprema. Radilo se na kondicionom dijelu, a sada slijedi taktička priprema za prvenstvo.

"Zadovoljni smo prvim dijelom priprema. Radili smo kondicioni aspekt koji je izuzetno značajan. Imali smo ideje koje smo željeli prenijeti na igrače. Sada idemo u Fojnicu, imaćemo kvalitetne uslove i sada ćemo raditi na taktičkom dijelu priprema. Nakon svega ćemo znati prvu ekipu. Imali smo mir, Uprava je uradila svoj dio posla sa pojačanjima i mi smo nakon svega zadovoljni", rekao je Bošnjaković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda u prvom kolu Premijer lige ima veoma težak zadatak, jer će na Tušnju ugostiti aktuelnog prvaka ekipu Zrinjskog iz Mostara.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi