Bosz: Aubameyang je užasan igrač, ne treba Real Madridu
Iako su se u prvi mah navijači Dortmunda prepali - to je bila samo šala!

Trener Dortmunda se našalio

Bosz: Aubameyang je užasan igrač, ne treba Real Madridu

Fudbaleri Borussije Dortmund večeras će gostovati kod Real Madrida u okviru 6. kola grupne faze Lige prvaka.

Do prije nekoliko godina dueli ovih timova važili su za prave klasike u Ligi prvaka, ali danas je Dortmundova realnost daleko ispod osmine finala ovog takmičenja.

Real Madrid je veliki favorit na večerašnjem susretu, a trener Dortmunda Peter Bosz je na press konfederenciji iskoristio priliku da se našali sa španskim medijima oko eventualnog transfera Aubameyanga u madridsku ekipu.

"On je užasan igrač, veoma je loš, nije vrijedan Real Madrida", rekao je Bosz pa je priznao da se šalio: "To je šala. On je izvrstan i ima kvalitet da igra za Real Madrid, ali ja se nadam da će ostati s nama", rekao je Bosz.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Trener Dortmunda nalazi se pod velikim pritiskom jer je klub ostvario samo jednu pobjedu na posljednjih 11 mečeva i to u DFB Pokalu protiv Magdeburga.

"Nalazimo se u teškom trenutku, ali moramo pokušati da odigramo dobar meč. Nije to samo utakmica za bodove, već i za samopouzdanje. Ako je Real u krizi, u čemu smo onda mi?", upitao se za kraj holandski stručnjak.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije