Božičić bez Osmana i Šabanovića

Slavija oslabljena u Bijeljini

Božičić bez Osmana i Šabanovića

Stručni štab Slavije ima problema oko sastava i uoči gostovanja u Bijeljini protiv Radnika. Zbog povreda u timu sigurno neće biti Filipa Osmana i Vedada Šabanovića. 

Zato su na raspolaganju treneru Božičiću - Igor Radovanović i Edin Dudo koji su protiv Željezničara odradili meč suspenzije zbog žutih kartona. 

"Ovo je za nas jako bitna utakmica i ako pobijedimo onda ćemo da napravimo ogroman korak ka opstanku. Rekao bih da ćemo u tom slučaju obezbjediti opstanak. Zbog toga bodovi u Bijeljini imaju ogromnu težinu," tvrdi trener Slaviša Božičić.

Poslije Radnika ekipa Slavije će na svom terenu imati dvije jake provjere protiv Zrinjskog u Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.