Božičić bi bio zadovoljan i sa remijem

Trener Slavije pred Željezničar

Božičić bi bio zadovoljan i sa remijem

Ako je vjerovati tradiciji onda će Željezničar iz Lukavice odnijeti puni bodovni plijen. Meč je od velike važnosti za oba tima, a u Slaviji vjeruju da će prirediti iznenađenje.

„Bez obzira na ime rivala, ja sam optimista i vjerujem mojim igračima. Očekujem tvrdu utakmicu i naravno pozitivan rezultat. Kad to kažem onda mislim i na jedan bod,“ rekao je trener Slaviša Božičić.

Po treći put za Slaviju će debitovati Žarko Karamatić koji nije uspio pronaći inostrani angažman pa se vratio u Premijer ligu. Prva dva debija Karamatić je obilježio pobjedama, a sad želi i novu reprizu.

„Po treći put sam u Slaviji i ne bih imao ništa protiv da se ponove rezultati iz prethodnih debija. Budimo realni, Željezničar je favorit na papiru, a na nama je da pokušamo točak sreće okrenuti na našu stranu. Bit će nam potrebna sreća kako bi ostvarili dobar rezultat,“ reako je Karamatić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.