Božičić: Borac će igrati napadački i za gol više

Predstavljen novi trener u Banja Luci

Božičić: Borac će igrati napadački i za gol više

Danas je u prostorijama Fudbalskog kluba Borac u Banja Luci predstavljen novi trener Slaviša Božičić.

Božičić je na klupi aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine naslijedio Velimira Stojnića, koji je nakon poraza Banjalučana u Trebinju od Leotara (0:3) podnio ostavku.

 

"Zadovoljan sam što sam ponovo ovdje u bhj. fudbalu. Evidentno je kako u bh. fudbalu sada pušu neki pozitivniji vjetrovi i to se da osjetiti", rekao je Božičić na konferenciji za medije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"U Borac sam došao sa ciljem da izborim sa ovom ekipom plasman u Evropu na kraju sezone. Osim toga, poraz od Željezničara od 0:1 u prvom susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine je nadoknadiv i aktivan i mislim da ga možemo anulirati u Banja Luci i proći u finale. Želim istaći kako ću od svoje prve utakmice na klupi Borca primjeniti svoj stil fudbala, dakle napadački i za gol više", dodao je novi trener Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.