Božičić ili Sredojević umjesto Koraka?

Sprema se smjena trenera u Trebinju

Božičić ili Sredojević umjesto Koraka?

Adnan Beganović

Fudbaleri Leotara jesenji dio sezone okončali su na za njih razočaravajućem 14. mjestu sa osvojenih 13 bodova. Čelnici kluba nezadovoljni su ostvarenim učinkom, a ceh bi mogao platiti šef stručnog štaba Bogdan Korak.

Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba u hercegovačkom klubu već razmišljaju o njegovom nasljedniku.

Kandidata je mnogo, a naše informacije govore da su najozbiljniji aktuelni član stručnog štaba našeg nacionalnog tima Borče Sredojević, te trener koji je Modriču doveo do šampionske titule, Slaviša Božičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.