Božičić: Još uvijek imamo šanse za prolaz

Treber Borca nezadovoljan remijem s Čelikom

Božičić: Još uvijek imamo šanse za prolaz

Midhat Šljivak

Ekipa Borca nije uspjela savladati Čelik iz Nikšića u prvoj utakmici Evropske lige. Odigrali su banjalučani sa crnogorskim predstavnikom 2:2, a trener našeg predstavnika Slaviša Božičić smatra kako su šanse za prolaz još uvijek jednake.

"Nažalost obistinilo se ono što sam prije meča govorio, da je Čelik veom anezgodan protivnik. Imali smo peh da izvršimo dvije prinudne izmjene što nas je poremetilo, te smo primili dva gola. Ipak, mislim da Borac ima podjednake šanse za prolaz. Nismo autsajderi u Nikšiću, napravićemo analizu ove utakmice i pokušati obezbijediti prolazak dalje", rekao je Božičić nakon utakmice.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.