Božičić: Kvalitetniji smo, prolazimo dalje

Uoči duela sa Čelikom iz Nikšića

Božičić: Kvalitetniji smo, prolazimo dalje

Adnan Beganović

Fudbaleri Borca spremni su i raspoloženi uoči prve utakmice u kvalifikacijama za Evropsku ligu u kojoj će snage odmjeriti sa Čelikom iz Nikšića.

Čelik iz Nikšića je za mnoge nepoznanica, ali ne i za trenera Slavišu Božičića.

"Čelik je iskusna i nimalo naivna ekipa , ali ne radi se o protivniku koji se ne može eliminisati, naprotiv, mi smo kvalitetniji i siguran sam u našu pobjedu, ne samo u Banjoj Luci već i u konačnom rezultatu", optimist je Božičić.

Stručni štab Borca skupio je mnogo informacija o svom prvom rivalu u novom izlasku na međunarodnu scenu.

"Dobro poznajem neke igrače Čelika i riječ je o jakim individualcima. Imaju oni iskustvo igranja jakih utakmica, ali smatram da smo mi mnogo kvalitetniji. Igrat ćemo strpljivo i za mene je uspijeh svaka pobjeda bez primljenog gola ", dodao je Božičić.

Utakmica između Borca i Čelika igra se u četvrtak u Banjoj Luci od 21,05 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.