Božićić: Nadam se da ću se radovati sa najboljim navijačima u BiH

Predstavljen novi šef struke NK Čelik

Božićić: Nadam se da ću se radovati sa najboljim navijačima u BiH

S. Mlaćo

NK Čelik je danas dobio novog šefa struke.

Novi trener Zeničana je Slaviša Božićić, koji je danas i zvanično predstavljen.

"Moram da kažem da sam počastvovan što sam dobio poziciju šefa struke NK Čelik i nadam se da ćemo ostvariti rezultate na obostrano zadovljstvo. Navjače Čelika smatram najboljim navijačima u BiH i nadam se da ćemo imati prilika da se radujemo. Sada nam dolazi Široki Brijeg, protivnik koji je u usponu formu. Vidio sam za ova tri dana da se atmosfera popravila i da se vraća samopouzdanje i nadam se pozitivnom rezultatu prije reprezentativne pauze", kazao je Božičić.

Čelik čeka težak raspored.

"Znam da je raspored težak, ali pauza će nam mnogo značiti da se pripremimo. Vjerujem da ćemo biti spremni, Čelik je veliki klub i nemamo razloga nikog da se bojimo".

O saradnicima kaže.

"Igor Jović stiže u ponedljak, te treneri koji su tu već".

Posljednjih godina Božičić je kao trener radio u Srbiji, gdje je vodio Radnik iz Surdulice, Jagodinu, zatim Sinđelić, no vrlo dobro je upoznat i sa bh. fudbalom gdje je u prošlosti također radio. Daleko najveći uspjeh ostvario je s Modričom s kojom je 2008. godine osvojio i šampionsku titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik se inače u BHT Premijer ligi BiH nalazi na devetoj poziciji s 13 osvojenih bodova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Div iz šehera
Ceka te 250 smogovaca na tribini
7 1
dzek
Jel i ovaj na 15 dana
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi