Božičić nadomak klupe Slavije

U Lukavici se traži trener

Božičić nadomak klupe Slavije

D. Banović

Nekadašnji trener Modriče Slaviša Božičić posmatraće popodnevnu utakmicu u Lukvici između Slavije i Sarajeva u okviru 2. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Naime, postoji velika vjerovatnoća da će ovaj provjereni stručnjak već u ponedeljak preuzeti vođenje ekipe Slavije, koja je ostala bez trenera, nakon što je otkaz dao Milan Gutović.

Slaviju će danas protiv Sarajeva voditi Dragan Bjelica, ali on je samo privremeno riješenje, pa se očekuje da tim iz Istočnog Sarajeva već početkom naredne sedmice imenuje novog šefa struke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.