Božičić: Neka sav teret poraza ide na moja leđa

Poraz Zeničana

Božičić: Neka sav teret poraza ide na moja leđa

S. Mlaćo

Čelik je pred svojim navijačima upisao novi poraz. Tri boda iz Zenice nosi Velež i navijači Zeničana su bili razočarani poslije meča.

Zvižducima su ispratili nogometaše, a komentar meča dao je i trener Slaviša Božičić.

"Poslije jedne ovakve utakmice nemam šta reći o igri. Prihvatam poraz na sebe i neka sav teret poraza ide na moja leđa. Neke stvari ćemo morati riješavati tokom nedjelje. Mogu pohvaliti kapitena Salčinovića, mnogo smo sretni što ga imamo. Danas smo se namjerili na dobrog protivnika vođenog kolegom Dudićem, ali nemamo vremena za kukati. Moramo se baviti fudbalom", kazao je Božičić.

O izlasku Blaževića u 21. minuti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobio je udarac i bilo je pitanje da li će moći nastaviti. Možda sam to i uradio prebrzo, jer sam mislio da može nastaviti".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Kobac
Moj Bozicicu ako bog da jos dva kola i ti si bivsi.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi