Božičić prekrižio Kneževića i Antolovića

Odluka trenera Borca

Božičić prekrižio Kneževića i Antolovića

Midhat Šljivak

Nakon poraza od Zvijezde na Gradskom stadionu u Banjaluci u 24. kolu Premijer lige BiH, trener  Borca Slaviša Božičić nezadovoljan igrom svog tima odlučio je da do kraja sezone ne računa na Srđu Kneževića i Marjana Antolovića.

Ovaj duo se u Borcu nalazio na probi iz varšavske Legija, a Božičić je svoju odluku o udaljavanju ovih fudbalera iz ekipe obrazložio tim da se nisu uklopili u igru banjalučkog premijerligaša.

Božičić je najavio kako će Knežević i Antolović moći trenirati odvojeno od ekipe do kraja sezone, nakon čega će se vratiti u ekipu Legije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.