Božičić: Zadovoljan sam zalaganjem, nedostajao je gol

Borac - Široki 0:0

Božičić: Zadovoljan sam zalaganjem, nedostajao je gol

D. Banović

Poslije samo jednog osvojenog boda u derbiju protiv Širokog Brijega, ekipa Borca je, čini se, ostala bez titule.

Ipak, momčad trenera Slaviše Božičića ima motiva jer sad treba obezbijediti novi plasman u Evropu.

"Protiv Širokog Brijega sam zadovoljan zalaganjem mojih igrača, ali nedostajao je samo gol. Posebno sam zadovoljan igrom u drugom poluvremenu, a vjerujem da ćemo mi već u narednom kolu odigrati još bolje i da ćemo pobjediti", rekao je novi trener Slaviša Božičić.

Strateg iz Srbije jučer nije htio da komentariše suđenje, na koje su imali ozbiljne primjedbe iz oba tabora.

"Ja suđenje nikad u svojoj karijeri nisam komenatarisao, pa ću tako nastaviti i dalje. Postoje organi u FS BiH koji će ocijeniti suđenje, a ja samo želim da moja ekipa igra što bolji fudbal i obezbjeđuje pobjede, kaže Božičić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.