Braco Finku: Lijepo je opet te vidjeti

Prijatelji iz Bayerna

Braco Finku: Lijepo je opet te vidjeti

Edmir Škorić

Hasan Salihamidžić je pozdravio povratak Thorstena Finka u Bundesligu. Finke je, podsjetimo, preuzeo prije nekoliko dana užarenu klubu HSV-a.

Wolfsburg je u Hamburgu osvojio bod (1:1) u subotnjoj utakmici 10. kola njemačke Bundeslige. Bio je to debi Thorstena Finka na klupi HSV-a. Srdačno se s njim pozdravio Hasan Salihamidžić, budući da su godinama zajedno igrali u minhenskom Bayernu.

"Rekao sam mu da ga je doista lijepo ponovo vidjeti i stvarno sam sretan zbog njega i njegovog povratka u Bundesligu", kazao je nekadašnji bh. reprezentativac, danas igrač Wolfsburga, dodavši:

"Thorsten je veliki čovjek. Njegovim angažmanom Hamburg je učinio dobru stvar i nadam se da će zajedno imati dosta uspjeha".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.