Braco nije ljut zbog čudne odluke Magatha

U igri proveo samo 20 minuta

Braco nije ljut zbog čudne odluke Magatha

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Hasan Salihamidžić, rekao je kako se ne ljuti na Felixa Magatha zbog čudne odluke da ga zamijeni nakon samo 20-ak provedenih minuta u igri.

U subotnjem duelu između Wolfsburga i Stuttgarta, Felix Magath je na početku drugog poluvremena uveo Hasana Salihamidžića u igru. Bivši bh. reprezentativac igrao je samo do 66. minute, kada je umjesto njega ušao Sebastian Polter. 

Ipak, to nije naljutilo Salihamidžića, koji smatra da je izmjena bila opravdana, jer je Polter svojim pogotkom donio pobjedu Vukovima.

"U prvom trenutku sam bio razočaran, ali sljedeći dan sam sve zaboravio. Igrač koji je ušao umjesto mene donio je pobjedu ekipi, tako da je sve uredu. Samo pobjede su važne", kratko je prokomentarisao Salihamidžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti