Bradonjić junak Radnika: I kada smo gubili, vjerovali smo u sebe
Bradonjić (broj 10) u duelu Slobode i Radnika na Tušnju

Ušao sa klupe i postigao hat-trick

Bradonjić junak Radnika: I kada smo gubili, vjerovali smo u sebe

Samir Mlaćo

Radnik se namučio u Ugljeviku, ali na kraju ipak upisao tri nova boda. Bijeljici su savladali Zvijezdu 09 sa 4:1, a junak je bio mladi Vladimir Bradonjić koji je postigao hat-trick, iako je šansu na ovome meču dobio tek u 66. minuti.

Zablistao je do kraja i donio svom timu novu pobjedu.

"Najvažnije je da smo pobijedili, ovo su važna tri boda za nas i vode nas u gornjih vrh tabele. Gubili smo, no i tada vjerovali u preokret, te da na kraju ubjedljivo slavili", kazao je Bradonjić za SportSport.ba.

U narednom kolu Radnik će ugostiti Slobodu. Tuzlake trese teška finansijska kriza, no i pored toga su na sjajnom šestom mjestu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za Slobodu. Sigurno da nas očekuje težak meč, ali mi želimo pobjedu, te revanširati se Tuzlacima za poraz u prvom kolu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi