Krunić zagonetno: Nije se naš igrač povrijedio sam

Novi poraz Leotara

Krunić zagonetno: Nije se naš igrač povrijedio sam

S. Mlaćo
U Leotaru imaju za čime da žale. Trebinjci su poraženi 2:0 na Pecari, iako su kod 0:0 imali nekoliko sjajni šansi.

Branislav Krunić ističe da njegov tim nije zaslužio poraz, a očigledno se dalo naslutiti da je imao i zamjerki na suđenje Benjamina Deljkovića iz Sarajeva.

“Što se tiče današnje utakmice nismo zaslužili poraz. Čestitam Širokom Brijegu. Imali smo u drugoj minuti šansu, a tu se povrijedio naš igrač, a nije sam. U drugom poluvremenu smo bolje stajali na terenu, primili smo gol u posljednjim momentima, a drugi je slijed okolnosti. Otišlo je u 2:0. Što se tiče nas, vidi se da ekipa raste iz utakmice u utakmicu“, kazao je Branislav Krunić, trener Leotara za Arenu.

Leotar nakon pet kola ima tri poraza.

Top Komentari

Kapak
Krunicu ne prdi. Poklenjen vam ulaz u ligu, trebas primiti 5 golova primis dva i kukas
6 0
Kapak
Leotar nakon pet kola ima tri.poraza ... pa novinaru oci ti ispale vidis li kako.slazes recenice. Da ne fali sta su druge dvije bile? Pa napises, ovo je treci poraz trebinjaca od pocetka sezone. Jesi isao u skolu?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi