Branislav Krunić završio karijeru

Povukao se bivši reprezentativac BiH

Branislav Krunić završio karijeru

Midhat Šljivak

Fudbaler banjalučkog Borca i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Branislav Krunić odlučio je da okonča karijeru.

Pred početak zimskih priprema Banjalučana, Kruniću je otkriven problem sa srcem, a ljekari su mu preporučili da se prestane baviti fudbalom, što je ovaj iskusni veznjak i učinio, te je okončao profesionalnu karijeru.

Krunić je karijeru počeo u Leotaru, a nakon osvajanja titule prvaka Bosne i Hercgovine 2003. godine otišao je u inostranstvo. Tokom proteklih desetak godina inostrane karijere nosio je dresove ljubljanske Olimpije, ukrajinskog Volyna, ruskih Tomska i Moskve, a u Banja Luku je stigao 2011. godine.

Za reprezentaciju naše zemlje odigrao je šest utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.