Branislav Nikić novo pojačanje Zvijezde

Potpisao na tri godine

Branislav Nikić novo pojačanje Zvijezde

Edmir Škorić

Jučer je sportski direktor Zvijezde Ivica Cvitkušić kazao kako će klub dovesti novo pojačanje, ali nije želio otkriti o kojem igraču je riječ. Danas je to, ipak, službeno. Novo pojačanje Zvijezde iz Gradačca je Branislav Nikić.

Branislav Nikić (26), sada već bivši član zeničkog Čelika, potpisao je trogodišnji ugovor sa Zvijezdom, nakon što je nedavno dobio sporazumni raskid ugovora sa "crveno-crnima".

"Nikić je potpisao na tri sezone. Zadovoljan sam što smo ga uspjeli angažirati, jer nam ovakav profil igrača, koji može igrati na više pozicija, upravo nedostaje", potvrdio je Cvitkušić za SportSport.ba.

Branislav je sin Nikole Nikića, nekadašnjeg igrača Zvijezde i svojevremeno selektora mlade BiH reprezentacije.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.