Branitelj ostao bez dugogodišnjeg kapiten

Franjo Delić napustio Mostarce

Branitelj ostao bez dugogodišnjeg kapiten

Dugogodišnji kapiten NK Branitelj Franjo Delić odlučio je po okončanju minule sezone napustiti ovaj klub i sreću potražiti u negdje drugdje.

Nakon niza sezona u kojima je Branitelj obično gledao kako da sačuva prvoligaški status došlo je do zasićenja zbog kojih je Delić odlučio rastati se sa Braniteljem.

"Imao sam cijelo vrijeme korektan odnos sa svim saigračima, trenerima i Upravom kluba. Rastali smo se korektno", prokomentarisao je Delić koji još uvijek ne zna gdje nastavlja svoju karijeru.

"Postoje neke opcije i za Premijer ligu, pa čak i za odlazak u Kanadu. Vidjet ćemo šta će biti na kraju”, dodao je Delić koji je osim Branitelja tokom karijere nastupao i za Zrinjski, odnosno Leotar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti