Branitelj spreman za iznenađenje
Strateg Branitelja: Slaven Musa

Može li trećeligaš među osam u Kupu ?

Branitelj spreman za iznenađenje

M. Maksimović

Nogometaši Branitelja danas imaju veliku priliku da u revanš susretu osmine finala Kupa BiH kreiraju veliko iznenađenja, eliminišu sastav Leotara.Iako je Leotar premijerligaš, a Branitelj član Druge lige Jug, prvi susret odigran na Policama je završen bez pobjednika 1:1.

Branitelj je ove sezone najbolja ekipa Druge lige Jug sa jednim porazom u devet odigranih kola. Jedini poraz je ekipa Slavena Muse upisala u posljednjem kolu protiv Turbine u Jablanici.U Jablanici je nastupila kombinovana ekipa jer su misli bile okrenute Leotaru.


''Protiv Turbine smo ciljano odmarali prvu postavu, mada ni ova kombinovana nije razočarala, jer smo primili dva gola u sudijskoj nadoknadi. Još ranije sam odlučio kako nam je ova utakmica protiv Leotara puno bitnija.Bez obzira što imamo aktivan rezultat iz prve utakmice, u revanšu nećemo kalkulisati, idemo na pobjedu. Nepoznanica nema, dobro poznajemo ekipu Leotara i spremni smo na sve varijante, bilo da se Leotar zatvori, bilo da krene otvoreno.Imamo veliku priliku danas i ko zna možda se u četvrtfinalu Kupa sastanemo sa Zrinjskim'' kaže u najavi današnjeg dvoboja trener nogometaša Branitelja, nekadašnji igrač Zrinjskog i Veleža, Slaven Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.