Branko Baković novo pojačanje Slavije
Branko Baković

Branko Baković novo pojačanje Slavije

Slavija je dobila novo pojačanje. Radi se o igraču sredine terena Branku Bakoviću, koji iza sebe ima veliko igračko iskustvo.

Rođen je 31. jula 1981. godine u Kragujevcu, ponikao je u Radničkom, a profesionalno iskustvo je sticao u raznim klubovima: OFK Beograd, Šandong Lunengu, Naftovik iz Ukrajine i Politehniku iz Rumunije, odakle je i stigao u našeg premijerligaša.

Radi se o provjerenom fudbaleru, koji će sigurno biti pojačanje za nas i opravdati naša očekivanja. Baković ima međunarodno iskustvo, što je za nas u ovom trenutku veoma bitno“ rekao je za SportSport.ba predsjednik Slavije Dragan Kulina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti