Branko Ćubrilo pojačao Vitez

Hrvatski napadač u Vitezu

Branko Ćubrilo pojačao Vitez

D. Kurbegović

Nogometaši Viteza nisu najbolje startali u prvoj sezoni u Premijer ligi, ali niko od njih nije ni očekivao da u prva tri kola mogu napraviti neki veliki rezultat protiv ekipa kao što su Borac i Željezničar.

Budući da je ekipi potreban još jedan igrač u ofanzivi koji će zaoštriti konkurenciju u napadu, te pokušati doprinjeti u postizanju golova rukovodstvo kluba angažovalo je Branka Ćubrila.

Ćubrilo, 25-godišnji napadač novi je igrač Viteza, a u klub je došao iz hrvatskog trećeligaša Vala, gdje je bio jedan od najboljih igrača u ekipi koju trenira bivši bh. reprezentativac Bruno Akrapović.

Ćubrilo je dijete splitskog Hajduka, a pored ekipe nogometnog kluba Val nastupao je i za hrvatskog drugoligaša Solina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.