Brat premijera Albanije pušten, već je u Albaniji

Nije uhapšen već zadržan na stadionu?

Brat premijera Albanije pušten, već je u Albaniji

Brat albanskog premijera Olsi Rama koji je priveden sinoć na stadionu Partizana zbog sumnje da je dronom isprovocirao incidente, pušten je te je avionom odletio za Tiranu.

Prema posljednjim informacijama Rama je zadržan na stadionu sa nekolicinom ljudi u VIP loži stadionu Partizana zbog sumnje da je upravo on upravljao dronom sa zastavom.

Kako navode mediji u Albaniji, Olsi Rama je zadržan 40- tak minuta na stadionu a zatim je prebačen na aerodrom. Istovremeno mediji u Albaniji tvrde kako Rama nije niti bio priveden u policijsku stanicu, kako su tvrdili srbijanski mediji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.