Bratstvo 20. januara starta s pripremama

Bratstvo 20. januara starta s pripremama

Prozivka nogometaša Bratstva iz Gračanice zakazana je za 20. januar.

Pripreme za proljetni dio sezone nisu počele ali zato je šef stručnog štaba, Nusret Muslimović, već sastavio transfer listu. Tako su za proljeće otpisani Jovičević, Klokić i Delić i slobodni su da potraže novu sredinu.

Veoma blizu odlaska iz kluba je i mladi veznjak Karađuz koji je izrazio želju za napuštanjem kluba. Najveći gubitak mogao bi nastati odlaskom trenutno drugog strijelca Prve lige FBiH, Jasmina Mujkića, koji će karijeru najvjerovatnije nastaviti u ekipi Zvijezde iz Gradačca.

Kada je rubrika dolasci u pitanju prve prinove trebali bi biti Ahmed Trejić iz Krajišnika te Miloš Galin iz bihaćkog Jedinstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.