Bratstvo nadigralo Mladost iz Velike Obarske

Prijateljski susret

Bratstvo nadigralo Mladost iz Velike Obarske

Prvoligaška momčad Bratstva iz Gračanice danas je na stadionu Tušanj savladala premijerligaša Mladost iz Velike Obarske sa 2:1.

„Igrali smo jednu veoma požrtvovanu utakmicu i na kraju smo nagrađeni pobjedom. Do pobjede smo došli nakon preokreta, a strijelci su bili Suljić i Poturalić“, kaže trener Denis Sadiković.

Strateg Bratsva danas nije mogao računati na Smajlovića, Šmilaglovića, Kadića i Diabanga, ali su svi drugi dali svoj maksimum. U srijedu Bratsvo igra sa Modriča Maksimom, a naredne subote sa Radnikom iz Bijeljine.

„Imamo još posla, ali mogu biti itekako zadovoljan angažmanom svojih igrača. Do prvenstva ćemo biti u optimalnoj formi“, zaključuje Sadiković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti