Bratstvo najbliže Jedinstvu

Okončana polusezona u Prvoj ligi F BiH

Bratstvo najbliže Jedinstvu

Pobjedom u Mostaru nad ekipom Branitelja od 3:2, ekipa gračaničkog Bratstva polusezonu u Prvoj ligi F BiH okončat će na drugoj poziciji. 

Tim Denisa Sadikovića ima 32 boda ili četiri manje od vodećeg Jedinstva iz Bihaća.

„Danas smo odigrali veoma dobru utakmicu, ali u drugom poluvremenu. Naime, u prvih 45. minuta gubili smo sa 2:0, a onda smo uradili nekoliko taktičkih rokada koje su nas odvele do potpunog preokreta. U dva navrata pogodio je Suljić i jednom Diabang za našu veliku i zasluženu pobjedu“, rekao nam je Denis Sadiković nakon meča sa Braniteljom u Mostaru.

Bratstvo je i lani bilo najbliže Vitezu, ali je u drugom dijelu sezone poziciju u vrhu prepustilo Radničkom i Slobodi. Na proljeće Jedinstvo i Sloboda dolaze na stadion Luke gdje će se, po svemu sudeći, odrediti pitanje putnika u Premijer ligu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.