Bratstvo okončalo pripreme na Vlašiću
Sadiković zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema

Ekipa se vratila u Gračanicu

Bratstvo okončalo pripreme na Vlašiću

Nogometaši Bratstva danas se vraćaju sa Vlašića gdje su prethodnih dana boravili u sklopu priprema ua nastavak sezone. 

Pod budnim okom šefa struke Denisa Sadikovića fudbaleri tima iz Gračanice odradili su sve što je bilo planirano, a na raspolaganju su imali dvoranu, teretanu i vanjske terene.

Unutar ekipe nije bilo problema i svi igrači su maksimalno kvalitetno i ozbiljno odradili ovaj dio priprema, a dogovorena je I generalna proba sa premijerligašem iz Travnika. 

Igrači Bratstva svoju prvu utakmicu u ovoj godini trebali bi igrati u srijedu na protiv ekipe Doboj Istok, a planirano je da se susret igra u Tuzli na terenu sa umjetnom travom sa početkom u 13 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.