Bratstvo remiziralo sa Budućnosti, Muslimović nezadovoljan drugim poluvremenom

Mladi igači zadovoljili

Bratstvo remiziralo sa Budućnosti, Muslimović nezadovoljan drugim poluvremenom

Samir Mlaćo

U sklopu priprema za drugi dio sezone Prve lige FBiH nogometaši Bratstva remizirali su sa jesenjim prvakom Druge lige FBiH grupa Sjever FK Budućnost Banovići.

Završilo je 2:2, a za tim iz Gračanice pogađali su Biković i Hasinović.

"Kao i u meču sa Proleterom odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme. Ipak postava koja je dobila šansu u drugom dijelu utakmice, nekim lošim potezima pokvarila je ukupan dojam te se na kraju moramo zadovoljiti remijem. Ono što raduje je jako dobra igra mladih igrača, među kojima prednjače Hasinović i Helić. Sa druge strane pojedini igrači nisu izvukli nikakve pouke iz prethodnog perioda te će morati popraviti svoje ponašanje", rekao je Nusret Muslimović, šef stručnog štaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi