)
Bratstvo se želi revanširati Čeliku

Gračanica na nogama

Bratstvo se želi revanširati Čeliku

Fudbaleri gračaničkog Bratstva su u subotu ostvarili pobjedu od 10:0 u utakmici sa Podgrmečom iz Sanskog Mosta. Trener Denis Sadiković u šali kaže kako ne bi imao ništa protiv da u uzvratnoj utakmici Kupa BiH s zeničkim Čelikom rezultat bude prepolovljen u njegovu korist.

„U Zenici smo izgubili sa 4:0, ali smatram kako to nije realan odraz snaga dva tima. Mi smo igrali 85. minuta sa igračem manje i to se odrazilo na rezultat. Bez sumnje Čelik je favorit u revanšu, podigli su samopouzdanje pobjedom u Trebinju, ali i mi želimo da popravimo dojam. Borit ćemo se pred našim vjernim navijačima, a da li će to biti dovoljno za pobjedu vidjet ćemo sutra“, kaže Sadiković.

On neće moći računati na Halilovića, Salkića, Smajlovića i Šušu, pa će zbog toga priliku dobiti igrači s manjom minutažom.

„Za njih je prilika da se nametnu. Nama do kraja polusezone ostaju utakmice u Kaknju i Mostaru, te domaća sa Orašjem. Igramo u ritmu srijeda-subota, ali vjerujem u svoj tim i očekujem da ostanemo u vrhu tabele“, kaže Sadiković čiji tim za vodećim Jedinstvom zaostaje samo jedan bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti