Bratstvu tri boda, gosti iz Livna ne dolaze u Gračanicu

Bratstvu tri boda, gosti iz Livna ne dolaze u Gračanicu

A. Beganović

Susret 19. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine između Bratstva i Troglava neće biti odigran jer gosti iz Livna nisu doputovali u Gračanicu.

Posljednjeplasirana momčad Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, Troglav iz Livna, nije doputovala u Gračanicu na megdan Bratstvu, pa će izabranici Denisa Sadikovića slaviti službenim rezultatom 3:0.

Da li i ovaj nedolazak Troglava u Gračanicu znači i definitivno odustajanje od takmičenja još uvijek ne znamo, no trener Bratstva Denis Sadiković razočaran je što susret neće biti odigran.

"Ne ide nam ovo u prilog, ali šta je tu je. Imao sam namjeru isprobati neke taktičke zamisli za naredne susrete. U igri smo za Premiejr ligu, u četiri kola proljetnog dijela osvojili smo deset bodova, što i nije loše", kratko nam je Reako Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.