Brazilac Dede stiže u Anži, znači li to i Spahićev odlazak?

Brazilac Dede stiže u Anži, znači li to i Spahićev odlazak?

Midhat Šljivak

Direktor Anži Makačkale, Roberto Carlos, razgovarao je sa brazilskom Vaco De Gamom oko prelaska 24-godišnjeg štopera Dedea u ruski klub.

Nakon što je klub u februaru napustio Christopher Samba, a naš Emir Spahić je doveden kao posuđen igrač iz Seville, Anži je odlučio da na ljeto svoje redove dodatno pojača.

Izbor je pao na mladog Brazilca Dedea, kojem se predviđa sjajna internacionalna karijera, ali bi njegov dolazak u Anži mogao značiti i povratak Spahića u Španiju na ljeto.

Prema navodima brazilskih medija, Anži će za Dedea platiti 7,5 miliona eura, a za ovog fudbalera su ranije ponude slali Milan, Manchester City i Benfica, no sve su ponude odbijene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti