Brazilac Ronaldo obećao 30 golova
Može li postići 30 golova?

Navijačima Corinthiansa

Brazilac Ronaldo obećao 30 golova

Edmir Škorić

Brazilski napadač Ronaldo (33) obećao je pred početak sezone navijačima Corinthiansa da će postići 30 golova do kraja ove sezone.

'El Fenomeno' je na koferenciji za novinare danas kazao kako će u 2010. godini postići 30 golova za brazilski Corinthians.

Podsjećanja radi, Ronaldo je isto obećanje navijačima dao prošle godine, no zbog slomljenje ruke nije igrao dva mjeseca i uspio je postići 23 gola.

"Postići ću 30 golova. Igrat ću više i nadam se da ću imati sreću da me ozljede zaobiđu. Da nisam slomio ruku prošle godine, postigao bih 30 golova", kazao je Ronaldo, koji se za kraj našalio i na račun svog novog klupskog kolege, Roberto Carlosa.

"Glazbeni ukus Roberto Carlosa otežao je moj boravak u trening kampu", nasmijao se nekad najbolji nogometaš svijeta.

Corinthians je svoju prvu utakmicu odigrao sinoć protiv Bragantina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.