Brazilci Maradoni nisu dozvolili ulazak na Maracanu

Nije gledao duel Argentina - BiH

Brazilci Maradoni nisu dozvolili ulazak na Maracanu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u svom debitantskom susretu na Svjetskom prvenstvu poražena je od Argentine rezultatom 2:1, ali ne i obrukana.

Prvi susret grupe F koji je odigran na legendarnoj Maracani u Rio de Janeiru sa lica mjesta nije uspio pratiti jedan od najbolji fudbaler svijeta svih vremena, po izboru navijača, Diego Armando Maradona.

Popularni Mali zeleni koji se uoči utakmice slika sa fudbalskim reprezentativcima nije uspio ući na stadionu, a prema pisanju pojedinih italijanskih medija brazilski redari na Maracani nisu dozvolili Maradoni da prisustvuje utakmici Argentine i naše selekcije zato što nije imao važeću akreditaciju za ulazak na stadion.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.