Brekalo: Sa optimizmom u proljetni dio sezone

Stoper Viteza

Brekalo: Sa optimizmom u proljetni dio sezone

Vitez je remijem na sarajevskoj Otoci najavio skraćeni proljetni dio sezone u Premijer ligi. Izabranici Ante Miše odigrali su zrelo protiv najmlađeg sarajevskog premijerligaša i dokazali da itekako imaju na čemu graditi optimizam pred nastavak prvenstva.

„Ovo je debitantska sezona za Vitez i naravno da su ambicije opstati bez većih turbulencija. Mislim da ćemo bez ikakvih problema u tome uspjeti. Vitez će sasvim sigurno već u narednoj sezoni igrati značajnu ulogu u Premijer ligi. Do kraja tekuće želimo se učvrstiti u sredini tabele što je posve realno za očekivati,“ kaže strijelac jednog od dva jučašnja pogotka, Slavko Brekalo.

„Olimpic je klub koji ima odličan igrački kadar i visoke ambicije, tako da je remi na njihovom terenu sedam dana pred start proljetnog dijela sezone svakako pozitivna stvar. Posložila se kvalitetna ekipa i sa mnogo optimizma dočekujemo prvo kolo proljetnog dijela sezone,“ dodao je.

Vitez će prvi meč u skraćenom proljetnom dijelu igrati u Mostaru protiv Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti