Bridge se povukao iz reprezentacije Engleske

Bridge se povukao iz reprezentacije Engleske

Odbrambeni igrač  Manchester Citya Wayne Bridge senzacionalno je donio odluku o povlačenju iz reprezentacije Engleske.

Brigde se odlučio na ovaj korak jer ne želi igrati u istoj ekipi sa kapitenom Chelsea Johnom Terryem, te je kazao kako bi moglo "biti opasno", kada bi se njih dvojica našla na istom mjestu.

Svakako će biti zanimljivo gledati duele ove dvojice igrača kada Brigde sa svojim Manchester Cityem dođe u goste Chelseau na Stamford Bridgeu u subotu.

"Razmišljao sam dugo o svom statusu u reprezentaciji, nakon svega što se desilo proteklih sedmica. Uvijek mi je bila posebna čast što igram u dresu reprezentacije Engleske. Međutim, mislim da je moje mjesto u ekipi u ovakvoj situaciji neodrživo i može dovesti do eventualnih podjela u ekipi. Iz toga razloga sa žalošću moram saopštiti da se povlačim iz reprezentacije Engleske i o ovom sam obavijestio nadležne", rekao je Wayne Bridge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije