Britanski mediji: Bilić u Sunderlandu?

Priča se...

Britanski mediji: Bilić u Sunderlandu?

Edmir Škorić

Britanski mediji pišu kako bi selektor Hrvatske reprezentacije, Slaven Bilić, mogao biti zainteresovan za preuzimanje Sunderlanda početkom naredne sezone, a njegov agent istiće kako će se Bilić sada posvetiti utakmici sa Ukrajinom.

Iako su ga mediji povezivali sa raznoraznim evropskim klubovima, među kojima se nalazi i njemački HSV, najnovija izvješća ističu kako bi Slaven Bilić mogao biti novi trener Sunderlanda.

"Sigurno je da će biti zainteresovan da razgovara sa Sunderlandom, ako oni žele pregovarati sa njim. On bi bio iskren o svim diskusijama, ako ih zanima", riječi su Rudi Vate, agenta Slavena Bilića.

"Najprije mora dobiti utakmicu s Hrvatskom protiv Ukrajine za nekoliko sedmica i mislim da se Slaven želi koncetrirati na to, ali on je fantastičan trener koji savršeno govori engleski i samo je pitanje vremena kada će završiti u nekom velikom klubu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.