Veznjak Kakanjaca

Brkić: Mladost u svakoj utakmici želi pobjedu

Endin Čaušević

Nogometaši Mladosti ne znaju za poraz u pripremama, a danas su odigrali 2:2 protiv favorizovanog Dnipra.

Goran Brkić je danas postigao pogodak i asistirao za ekipu Mladosti, te je za naš portal govorio o samoj utakmici, ali i pripremama ekipe iz Kaknja.

"Mogu reći da smo zadovoljni uinjenim na pripremama, kako u Makarskoj, tako i u Antaliji. I dalje smo bez poraza. Ovdje su malo jači protivnici i to smo osjetili danas u prvom dijelu. Na poluvremenu smo napravili dogovor i u nastavku smo pokazali da možemo. Zadovoljni smo", rekao je Brkić za SportSport.ba, dodavši:

"Atmofsera u timu je više nego zadovoljavajuća. Mislim da se to oslikava na terenu. Atmosfera je zdrava i to se osejti po ovim utakmicama".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali smo mali peh u zadnjih nekoliko kola, ali ne predajemo se. Idemo od utakmice do utakmice, a u svakoj želimo pobjedu, pa tako i protiv Slobode u prvom meču u nastavku sezone", dodao je Brkić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi