Brnović i Vučinić vjeruju u prolaz

Crna Gora se i dalje nada

Brnović i Vučinić vjeruju u prolaz

Revanš utakmica baraža za EP između Crne Gore i Češke igra se sutra u 20.15 sati,a Crnogorci najavljuju da će se boriti do samog kraja i pokušati nadoknaditi dva gola zaostatka iz prve utakmice.

Na današnjoj pres konferenciji govorili su crnogorski selektor Branko Brnović i kapiten Mirko Vučinić.

"Znam da su navijači razočarani, ali se nadam da ćemo im se sutra  odužiti na pravi način." rekao je Vučinić.

Na pitanje da li iskreno vjeruje da Crna Gora može da nadoknadi minus od dva gola iz Češke Republike, Vučinić je odgovorio: "Da ne vjerujem, ne bih ni bio ovdje. Sjedio bih kući i igrao bih se sa sinom".

"Ovo je sasvim drugačija utakmica, drugačiji ambijent, a vjerujem i da će fudbaleri biti sasvim drugačijeg raspoloženja nego u prvom meču. Reprezentaciju Češke čeka pakao u revanšu i siguran sam da uz podršku publike možemo da nadoknadimo zaostatak iz prvog meča i da se plasiramo na Evropsko prvenstvo", poruka je crnogorskog selektora Branka Brnovića danas na pres konferenciji. Po njemu, najvažnije je da Crna Gora ne primi gol. "Ubijeđen sam da ćemo proći ukoliko sačuvamo svoju mrežu. Jer, siguran sam da možemo da postignemo dva ili tri gola. Šta je razlog za optimizam? Imamo kvalitet, vjeru, samopouzdanje, osjećaj", istakao je Brnović.

Meč će suditi italijanski sudija Nicola Rizzoli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.