Brozek kao zamjena za Ibiševića?
Pawel Brozek (lijevo)

Kako javljaju poljski mediji

Brozek kao zamjena za Ibiševića?

Hoffenheim bi mogao dovesti Poljaka Pawela Brozeka kao zamjenu za bh. reprezentativca Vedada Ibiševića, koji će zbog povrede van terena provesti oko šest mjeseci.

Kako piše poljski list Przegląd Sportowy, lider njemačke Bundeslige Hoffenheim veoma je zainteresovan za usluge ovog poljskog napadača, u kojem vide kakvu-takvu zamjenu za sjajnog napadača BiH.

Brozek ima važeći ugovor sa Wislom iz Krakowa do kraja ove sezone, a ranije je izjavio kako želi do kraja odraditi ugovor sa poljskim sastavom, što znači da ne namjerava napustiti Poljsku već ovog mjeseca.

Ipak, interes lidera Bundeslige svakako godi Brozeku, te će ovaj Poljak u narednih nekoliko dana obaviti pregovore sa ljudima iz Hoffenheima koji se, kako javljaju mediji u ovoj zemlji, već nalaze u Poljskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.