Bruce osuo paljbu po Liverpoolu

Bruce osuo paljbu po Liverpoolu

Iz samo njemu poznatih razloga Rafael Benitez ne računa na usluge holandskog napadača Babela, iako je u deficitu na toj poziciji. Tako se sve češće kroz medije spominje Kenwyne Jones, napadač Sunderlanda kao potencijalno pojačanje Redsa.

Jones bi tako na Anfield trebao doći kao kupljen igrač a u drugoj varijanti tek na posudbu. Ovakvi špekulacije naprosto su razbjesnile menadžera Sunderlanda Stevea Brucea.

"Rafa Benitez nije kontaktirao mene niti je iko iz Liverpoola kontaktirao nas u klubu. Reći da ćemo mi pustiti svog igrača na posudbu u Liverpool je uistinu sramotno. Ono što oni rade je apsolutno nečuveno. To bi bilo kao kada bi mi pokušali dovesti Stevena Gerrarda na posudbu. Kojeg vraga oni misle da mogu napraviti tu posudbu? Sve to jako uznemirava Kenwyna tako da imamo potpuno rasijanog igrača i to je to.", pljuštao je Bruce.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti