Bruno Fernandes konačno progovorio o svađi sa Maguireom na poluvremenu utakmice sa Tottenhamom

Bio je jasan

Bruno Fernandes konačno progovorio o svađi sa Maguireom na poluvremenu utakmice sa Tottenhamom

E. Oštraković

Bruno Fernandes i njegova svađa sa Maguireom u svlačionici na poluvremenu utakmice protiv Tottenhama bila je glavna tema u Engleskoj.

O svemu je za portugalske medije odlučio govoriti i sam nogometaš.

"Mnogo se govorilo o tome. Prvo da sam se raspravljao sa svim saigračima, zatim samo sa Maguireom, pa sa Lindelofon, a onda na kraju sa Solskjaerom. Sve to je način da nas izbace iz takta. Ništa od toga nije istina", rekao je Fernandes, te je dodao:

"Trener me ostavio u svlačionici na poluvremenu, ali zbog tehničkih razloga. Rekao mi je da utakmica skoro gotova jer smo gubili sa 1:4 i da imamo još mnogo utakmica pred nama. Nisam bio zadovoljan, ali nisam rekao ništa, a posebno nisam pravio nikakve gluposti pred saigračima", završio je Bruno Fernandes.

Top Komentari

Salihović23
Cuj na poluvremenu I'm reko da je utakmica gotova, svašta...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi