Bruno Gama majstorijom donio tri boda Deportivu

Majstorski gol

Bruno Gama majstorijom donio tri boda Deportivu

Midhat Šljivak

Deportivo je na svom Riazor stadionu savladao ekipu Mallorce sa 1:0 u susretu 10. kola Primere.

Iako je Deportivo slavio pobjedu u ovoj utakmici, Mallorca je u većem dijelu susreta bila bolji protivnik. U prvih pola sata su imali nekoliko lijepih prilika, ali je Deportivo u 30. minuti stigao do vodstva. Bruno Gama je uzao loptu na vrhu kaznenog prostora, majstorski je izbacio dvojicu igrača Mallorce, te je preciznim udarcem matirao Dudu Aouatea za vodstvo od 1:0.

Mallorca je i nakon primljenog gola bila bolji protivnik. Prijetili su u nekoliko navrata, ali bez promjene rezultata.

Slična slika viđena je i u nastavku utakmice. Oba tima su imala svoj period igre u kojem su bili bolji, ali uprkos nekoliko veoma dobrih prilika promjene rezultata nije bilo.

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.