Brutalan start Šimunića na Miralema Sulejmanija

Pune ruke posla za Felixa Brycha

Brutalan start Šimunića na Miralema Sulejmanija

Rezultat 1:1 ne može radovati ni Srbiju ni Hrvatsku, koje su sinoć u Beogradu igrale utakmicu prepunu naboja čiji rezultat na kraju ne može radovati ni jedne ni druge.

Hrvatska je sada na neugodnih minus pet u odnosu na goropadnu Belgiju, dok je Srbija sa skromnih osam bodova bez ikakvih šansi da narednog ljeta vidi Brazil.

Pune ruke posla sinoć je na Marakani imao njemački sudija Felix Brych. Pokazao je Nijemac čak osam žutih i dva crvena kartona. Kod domaćina je pocrvenio nakon dva žuta kartona povratnik Matić, dok je kod Hrvatske isključen Jo Šimunić.

Stoper Dinama brutalno je startovao na Miralema Sulejmanija koji je u 56. minuti na terenu zamijenio Tošića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.