Brutalna poruka Neymarove sestre navijačima PSG-a, na kraju morala da 'nestane'

Bila je jako ljuta

Brutalna poruka Neymarove sestre navijačima PSG-a, na kraju morala da 'nestane'

Edmir Škorić

Neymarova sestra Rafaella Santos uzvratila je navijačima PSG-a na Twitteru.

Brojni navijači PSG-a prestali su da obožavaju Neymara i traže njegov odlazak iz Pariza, a to je razljutilo njegovu sestru Rafaellu, koja je odlučila da im odgovori na društvenim mrežama.

Podsjećamo, tokom meča PSG - Nimes domaći navijači su izvisili transparente s porukama protiv Neymara, koji bi trebao da se vrati u Španiju.

"Kakva odvratna i neučitiva hrpa ljudi ste vi. Još uvijek želite mog brata u timu. Bez njega nećete ništa osvojiti. Od*ebite", napisala je Rafaella.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tweet je kasnije izbrisan, a Twitter nalog Rafaelle je ugašen, no svejedno je njena poruka pogodila mnoge navijače PSG-a, pa se i ona našla ubrzo na njihovoj meti.

Top Komentari

Dobojlija
I s tvojim bratom,u koji god klub dodje ,nece niko nista osvojiti ,I Brazil kup amerike osvojio bez njega ,bolje igraju bez Neymara
0 7
beco
Kurva
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi