Bryant: Messi je čudesan

Barcelona je njegov klub

Bryant: Messi je čudesan

Adnan Beganović

Jedan od najboljih svjetskih košarkaša, igrač LA Lakersa Kobe Bryant veliki je navijač Barcelone, a Messi je fudbaler kojem se divi velika zvijezda NBA lige.

"Messi je najbolji fudbaler kojeg sam ikada gledao. Impresionira me njegova igra. Međutim, mislim da on još uvijek može napredovati i biti još bolji jer je jako mlad", rekao je Bryant i dodao:

"Uvijek nastojim gledati utakmice Barcelone. Ono što je Messi izveo u utakmici protiv Arsenala u Ligi prvaka bilo je čudesno. On je fenomenalan igrač, bori se za svaku loptu, igra žešće nego bilo ko drugi. Izrazito ga je teško čuvati s obzirom na njegov stil igre."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.