Bubanja: Bit će teško protiv Veleža

Mladost bez prava na kiks

Bubanja: Bit će teško protiv Veleža

Midhat Šljivak

Mladost će svoje utakmice kao domaćin igrati na stadionu Rudara u Ugljeviku, jer njihov teren u Velikoj Obarskoj nije dobio upotrebnu dozvolu. 

To ne mijenja ništa u planovima trenera Slavoljuba Bubanje.

"U takvoj smo situaciji da ne smijemo razmišljati ni o jednom drugom rezultatu osim o našoj pobjedi. Bit će teško protiv Veleža i to će svi da vide, jer radi se o izuzetno kompaktnoj ekipi", rekao je Bubanja.

Crnogorski trener je svjestan i nedostataka u igri njegovog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi nismo uigrani i to nam je veliki problem. PromIjenili smo dosta igrača, a imali smo malo vremena za uigravanje linija tima. Individualni kvalitet postoji, ali ja želim da vidim i jak kolektiv", rekao je Bubanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti