Bubanja: Bliži smo prolasku dalje

Trener Nikšićana najavio prolaz

Bubanja: Bliži smo prolasku dalje

Midhat Šljivak

Trener crnogorskog Čelika iz Nikšića Slavoljub Bubanja bio je zadovoljan nakon utakmice u Banjaluci gdje je njegov tim u utakmici prvog pretkola Evropske lige remizirao sa Borcem 2:2.

Bubanja najavio da će u revanšu za sedam dana pokušati što prije osigurati prolaz i susret sa Metalurgom iz Donjecka.

"Primili smo naivno dva gola nakon vodstva, no rekao sam igračima u svlačionici da imamo pozitivan rezultat i da možemo u drugom poluvremenu iznenditi Borac. Sada imamo aktivan rezultat. U Nikšiću će biti paklena atmosfera, a mi ćemo pokušati što prije obezbijediti prolaz i duel sa Donjeckom. Trenutno samo sasvim sigurno bliži prolasku", rekao je trener tima iz Nikšića nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti