Bubanja: Moramo biti lavovi u Mostaru

Bubanja: Moramo biti lavovi u Mostaru

Edmir Škorić

Mladost i dalje gaji nadu u opstanak, ali pred gostovanje Zrinjskom u Velikoj Obarskoj ne gaje mnogo nade u neki uspjeh. 

Zrinjski je apsolutni favorit.

"Mi bi i osvajanjem jednog boda napravili pravu senzaciju. Moramo biti iskreni i priznati da je Zrinjski kvalitetniji i da su trenutno u boljoj formi od nas. Neće biti kompletni, ali to nama ništa ne znači", rekao je vezista Darko Marković.

Trener Slavoljub Bubanja vjeruje da njegov tim može parirati Zrinjskom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Niko od nas ne očekuje da pobijedimo u Mostaru, ali ja od mojih fudbalera očekujem da se na terenu bore kao lavovi i da pruže svoj maksimum. Uz malo sreće može sve da se okrene u našu korist. Na terenu moramo biti kao lavovi", smatra Bubanja.

Mladost će igrati bez Ćurića i Cicmila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.